Vraag & Antwoord
Vraag & Antwoord
Lieveheersbeestje
Klik op het lieveheersbeestje!
Ontmoet Sandra Dolk

Wie is De Pratende Spiegel?

Sandra Dolk biedt mensen die daar behoefte aan hebben, een rustpunt in de drukte van alle dag. Zij is een levenslustige, vrije geest met verstand van zaken en gevoel voor mensen en de omgeving waarin zij werken en leven.

Sandra deelt haar visie en expertise vanuit een vrije rol. Vergroten van bewustwording en versterken van (zelf)vertrouwen staan centraal in haar aanpak. Een open mind, goed luisteren, de juiste vragen stellen en een positieve insteek maken Sandra tot wie zij is. Zij maakt je vertrouwd met een andere manier van kijken om in elke situatie zelfbewust de regie te kunnen nemen!

In 2013 heeft zij gehoor gegeven aan haar onbegrensde liefde voor dieren. Naast het vrijwilligerswerk in lokale opvangcentra en asiels (in Nederland, Spanje en Canada), zet Sandra zich in voor de mentale gezondheid van dieren. Dieren hebben namelijk net zo goed last van de dingen die zijn meemaken in hun leven en stress is een veelvoorkomend probleem dat lang niet altijd wordt (h)erkend.

Begin 2016 heeft Sandra De KnuffelKamer opgericht van waaruit zij dieren (m.n. honden) met stressgerelateerde klachten en probleemgedrag helpt en hun baasjes met raad en daad bijstaat. Sandra is Bach Bloesemtherapeut voor mens en dier, zij doet foto-readingen om onderliggende oorzaken te achterhalen en ze zet TTouch en Reiki in om de dieren te helpen ontspannen.